Beste leden van LTC Ittervoort,

De afgelopen winter hebben de tennislessen van TC Baexem plaatsgevonden op de banen van LTC Ittervoort en wij zijn met het bestuur gaan kijken waar wij namens TC Baexem ook voor de spelers van Ittervoort iets kunnen betekenen. Resultaat is dat de leden van LTC Ittervoort in het zomerseizoen kunnen deelnemen aan alle activiteiten van TC Baexem zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. In de onderstaande lijst staan de belangrijkste activiteiten genoemd voor dit seizoen.

Lees meer...

Beste leden,

Als lid van tennisvereniging L.T.C. Ittervoort, ontvangt u hierbij de uitnodiging voor de jaarvergadering op woensdag 22 juni 2022 om 20:30 uur over het verenigingsjaar 2020-2021.

Lees meer...

Beste tennisvrienden,
Na twee jaar coronabeperkingen kan het weer.

Lees meer...

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond deze mail.

Lees meer...

Beste leden,

Helaas heeft het kabinet weer moeten besluiten tot een harde lockdown.

Voor ons heeft dit vanaf vandaag toch meer gevolgen dan de gevolgen waar we al een paar weken mee moeten dealen. Hieronder de regels zoals de knltb die afgestemd heeft met het NOC-NSF:

Lees meer...

Beste leden,

Vanaf zondag 28 november 2021, geldt een 'avondlockdown'. Vanaf dat moment gelden op ons sportpark de volgende maatregelen:

Lees meer...

Beste leden,

Bij voldoende deelname organiseren we via T.C. De koel op de dinsdagavond vanaf 19:00 uur ook weer het wintersuperbal. Wil je mee doen geef je dan op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .Geef aan of je elke week of om de twee weken wil spelen en wanneer je eventueel verhinderd bent. We beginnen ergens medio november, het schema mailen we naar je toe.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur LTC Ittervoort

Beste lid van LTC Ittervoort,

Vanwege corona zal er voorlopig geen jaarvergadering gehouden worden over het verenigingsjaar 2020. Afhankelijk van wat mogelijk is zullen wij later in het jaar hier op terugkomen.

Lees meer...

Beste leden van L.T.C. Ittervoort,

2020 was een jaar dat we met zijn allen niet makkelijk zullen vergeten.
Een onzichtbare vijand die zich razendsnel over heel de wereld verspreid heeft en zelfs het tennissen plat legde voor een aantal maanden. Competities werden droog gelegd. Tossen kon nog wel maar met allerlei beperkingen.
Hoe lang het gaat duren voordat we weer enigszins normaal de dingen kunnen doen is niet duidelijk. Als dit met Pasen zou zijn, dan zou dit al heel mooi zijn.

Lees meer...

September 2022
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1