Herenteam L.T.C. Ittervoort pakt weer maximale winst

Zaterdag won het herenteam van tennisclub L.T.C. Ittervoort weer met 4-0.Het gemengde team sloot de competitie af met een gelijkspel.

Herenteam wint met gemak

Het herenteam van L.T.C. Ittervoort kende wederom een zeer eenvoudig weekeinde. In een werkelijk troosteloze ambiance was ditmaal Amstenrade het spreekwoordelijke slachtoffer. Met zwaar geschut traden de heren aan. Roy van Vlijmen werd ditmaal geflankeerd door vader Frits, Dennis van den Heuvel en Ruud Coenen. Roy en Ruud waren binnen drie kwartier klaar. Klein minpunt was dat een game verloren geraakte. Frits, het “geheime wapen”, vergezelde Dennis en met speels gemak werd ook deze partij in winst omgezet. Het koppel Dennis en Ruud verzaakte lichtelijk en verloor eveneens een game. Met een 3-0 voorsprong op zak mochten de heren Roy en Frits het karwei afmaken. Vader en zoon van Vlijmen leverden puik werk af en wisten, elkander tot grootse daden stuwende, zakelijk en eenvoudig het vierde Ittervoortse punt binnen te halen.

Gemengde team verdienstelijk derde

Het gemengde team sloot de competitie af tegen het sterke team uit Koningsbosch. Ondanks de verschillende regenonderbrekingen konden alle partijen gespeeld worden. Ino Wienbeck en Guido Lemmens brachten te weinig om het hun tegenstanders moeilijk te maken. Daarentegen kwamen Suzan Ramakers en Georgette van den Ende wel tot winst. In twee uiterst spannende set wisten Georgette en Ino het tweede punt binnen te halen. Suzan en Guido begonnen goed aan hun gemengde dubbel, maar konden uiteindelijk niet doordrukken. Door dit gelijke spel behaalde het team een verdienstelijke derde plek in hun poule.

Mei 2024
Z M D W D V Z
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1