Najaarscompetitie Jeugd dag 3
Op de derde speeldag van de 3/4 competitie moest team "Spirit" het opnemen tegen Maasbracht. Lisa, Aaron en Maaren hebben een paar spannende rally's gespeeld en wisten in enkele games de winst te pakken, maar uiteindelijk ging de winst toch naar het team van Maasbracht. Jammer, maar het gaat steeds beter met team "Spirit"!

Najaarscompetitie Senioren Mix dag 3
Zaterdag 17 september mocht het Senioren Mix team hun Eindhovense tegenstanders op het Ittervoortse tennispark begroeten. Onder een dreigende regenlucht werd aangevangen met de dubbels. Louis en Guido begonnen sterk door de eerste set te pakken maar Guido raakte in een dip en kon zich niet meer herpakken. 1-0 voor Genneper Parken 2. Tegelijkertijd stoomden Jannie en Georgette in twee sets naar de eerste zege van de dag, 1-1 voor beide kampen.
Guido en Jannie pakten in de eerste mix meteen de eerste set maar kwamen in de tweede set met 1-5 achter. Guido, inmiddels langzaam uit zijn dip aan het komen, en Jannie kwamen toch nog terug tot 4-5 maar de set werd uiteindelijk door Eindhoven opgeëist. In de derde set stonden Jannie en Guido weer op niveau te tennissen en lieten geen kansen meer liggen. 2-1 voor Ittervoort.
Louis en Georgette overheersten hun tegenstanders in de eerste set door een 5-1 voorsprong te creëren. Helaas moest de wedstrijd door Genneper Parken vroegtijdig gestaakt worden vanwege blessureleed. Hierdoor stijgt de teller naar een 3-1 winst voor Ittervoort.